0472/44.34.44
info@actnow-opleidingen.be
https://www.linkedin.com/company/26198082

Teambuilding

Een team is meer dan een groep mensen. Om goed in een team te kunnen werken moet je elkaar goed kennen, op elkaar kunnen vertrouwen en op een positieve manier kunnen samenwerken. Wil je leren samenwerken om een einddoel te behalen waar u trots op kunt zijn? Ga dan op teambuilding met Act Now! Je kan dankzij onze flexibele formule een teambuilding samenstellen zoals jij het wil.

Leerinhoud:

 • Hoe goed ken ik mijn collega's?
 • Samenwerken
 • Probleemoplossend handelen
 • Vertrouwen

Instructeurs:

Wij doen enkel beroep op ervaren lesgevers die in de praktijk staan en die al heel wat ervaring hebben m.b.t. het thema dat zij zullen aanbrengen.

Duurtijd:

Op aanvraag.


Methodologie:

De teambuilding bestaat uit een activiteit of opdracht waarbij het groepsgevoel vergroot en men op een leuke manier leert samenwerken. Voor deze opleiding kunt u kiezen uit volgende activiteiten of een andere activiteit op aanvraag:

 1. Geo Cashing
  Op een geheime locatie ligt een schat verstopt. Deze schat kun je enkel vinden door raadsels op te lossen, fysieke proeven en opdrachten uit te voeren. Enkel met de juiste antwoorden kom je dichter bij de schat!
 2. Escape Room
  Laat je samen met jouw collega's opsluiten in een kamer en probeer binnen het uur te ontsnappen. Samenwerken loont!
 3. Teambuilding aan zee
  De ideale genieten om te genieten om te genieten van de frisse zeebries en te leren samenwerken. De teambuilding bestaat voornamelijk uit doe-opdrachten: levende stoel, levende knoop, geblinddoekte opdrachten...
 4. Do you know your college?
  Een leuke quiz waarbij afwisselend twee collega's tegen elkaar strijden. Wie zal er winnen? Wie kent zijn collega's het best en kan inschatten wie er zal winnen?
 5. Highland games
  Zin om je als team te wanen als echte highlanders? Schrijf je dan in voor de Highland games: verdedig de eer van jouw team in een reeks pittige opdrachten: tonnen race, hamer slingeren, touwtrekken...
 6. De Mol!
  Voer als team verschillende opdrachten uit en verdien samen zo veel mogelijk punten. Maar wees gewaarschuwd, er zit een mol in het team! Wie kan de mol ontmaskeren?
 7. Bumpervoetbal
  Zin in een sportieve teambuilding waarbij je heel goed kan lachen? Dan is een potje bumpervoetbal iets voor jou! Voetballen, terwijl je veilig bent ingepakt in een bal, blijkt moeilijker dan je denkt! Samenwerken is de boodschap.
 8. Action Painting
  Laat je creativiteit de vrije loop en maak samen met jouw collega's een action painting. Naast de leuke activiteit heb je tevens een leuk aandenken om uw werkplaats op te fleuren.

Kostprijs:

De prijs is afhankelijk van de gekozen activiteit en de gekozen opties:

 • Enkel de activiteit
 • Teambuilding + catering
  • Foodtruck
  • Mobiele frietuur
  • Broodjes
  • ...
 • Vervoer
  • U kunt ook vervoer bijboeken, op maat van het bedrijf. Het aanbod varieert van een minibus tot een autocar.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Opleiding in uw bedrijf

Ik wens graag een opleiding in mijn eigen bedrijf


Vraag offerte aan