0472/44.34.44
info@actnow-opleidingen.be
https://www.linkedin.com/company/26198082

Goed voelen: het belang van mentale veerkracht op de werkvloer

Afgelopen periode was ongezien en heeft bij veel mensen een serieuze impact nagelaten. Onze sociale contacten werden beperkt. Dit niet enkel in privé sfeer maar evenzeer op het werk. Dit aangevuld met tal van andere factoren zoals verplicht thuiswerk, scholen die gesloten werden, mensen in je nabije omgeving die ziek vallen, festiviteiten die geannuleerd werden, ... zorgde ervoor dat veel mensen een dip kenden in hun mentaal welbevinden. 
Je goed in je vel voelen is belangrijk. In deze opleiding focussen we ons 'goed voelen' in al zijn facetten. We gaan in dialoog omtrent kleine aanpassingen (tips & trics) die ervoor kunnen zorgen dat mensen veerkrachtiger in het leven staan en beter kunnen omgaan met een negatieve gebeurtenis. 
Gezondere medewerkers, ook op het vlak van mentaal welzijn, zijn belangrijk. ZIj ervaren meer werkvreugde, presteren beter en kennen minder ziekteverzuim.  

Tijdens deze opleiding verkrijgen de deelnemers de nodige tips & trics om veerkrachtig door het leven te kunnen gaan en bepaalde invloeden/ gebeurtenissen te kaderen. 
Meer info omtrent de leerinhoud van deze opleiding kan u terugvinden bij 'details' - zie rechtsboven. 

Leerinhoud:

  • wat is stress? … niet altijd slecht!
  • Te veel is te veel: stress vs mentale veerkracht
  • Handige tools: hoe stress in je voordeel gebruiken
  • Praktisch deel: technieken om stress niet te laten pieken

Methodologie

Onze lesgevers wisselen steeds praktijk met theorie af, zodanig dat deze opleiding zeer praktijkgericht is en de deelnemers direct de transfer kunnen leggen met hun eigen setting. 

Lesgevers:

WIj doen enkel beroep op ervaren lesgevers die in de praktijk staan en die al heel wat ervarign hebben m.b.t. het thema dat zij doceren. 

Opleiding in uw bedrijf

Ik wens graag een opleiding in mijn eigen bedrijf


Vraag offerte aan