EHBO initiatie (E-learning)

Binnen deze EHBO initiatie gaan we in op de basis van EHBO en de werkelijke essentie, nl. de 4 stappen van eerste hulp. Deze opleiding is bedoeld voor mensen met 0 voorkennis omtrent EHBO. Na deze opleiding van een half dagje beschik je over de noodzakelijke skills om gepast in te grijpen bij een noodsituatie. Een must voor iedereen!

Indien u opteert voor het e-learningtraject dan dient u op zelfstandige wijze een leerpad te doorlopen. Dit leerpad bestaat uit een variatie aan leermateriaal: filmpjes, artikels, tekst, vragen,... U kan dit leerpad doornemen op een tijdstip en locatie die voor u het beste past. Daarnaast kan u ook het doornemen van dit leerpad spreiden doorheen de tijd. Op het einde van de rit moet u alle opdrachten afgerond hebben. 

Lesgevers:

WIj doen enkel beroep op ervaren lesgevers die in de praktijk staan en die al heel wat ervaring hebben m.b.t. het thema dat zij zullen aanbrengen.

Leerinhoud:

  • de basisprincipes:  de 4 stappen in eerste hulp
  • veiligheid
  • informatie verzamelen
  • hulpdiensten verwittigen
  • eerste hulp toedienen
  • stabiele zijlig
  • reanimatie
  • gebruik AED-toestel

Duurtijd:

3 à 4 uur

Praktisch

Deze opleiding gaat door via een e-learningtraject. U dient op zelfstandige wijze een leerpad te doorlopen. Dit leerpad bestaat uit een variatie aan leermateriaal: filmpjes, artikels, tekst, vragen,... 
U kan dit leerpad doornemen op een tijdstip en locatie die voor u het beste past. Geschatte doorlooptijd is 8u.

Daarnaast kan u ook het doornemen van dit leerpad spreiden doorheen de tijd. U krijgt 2 weken de tijd om dit traject te doorlopen. Gelieve hieronder aan te geven in welke periode u dit leerpad wenst door te nemen. Na het betalen van de verkregen factuur verkrijgt u een login om dit leerpad door te nemen. 
Om dit e-learningtraject tot een goed einde te brengen moet u beschikken over de basis ICT-skills alsook over een computer met internetverbinding. 

Opleiding in uw bedrijf

Ik wens graag een opleiding in mijn eigen bedrijf


Vraag offerte aan