Getuigenissen


Umicore

Ivan Poleyn, Umicore

“"Praktijk ervaring"”

'De lesgevers hebben de nodige praktijk ervaring en weten onze collega’s te motiveren om het maximum uit de aangeboden opleiding te halen'

De Lift

Dieter Stichelbaut, De lift

“"Bedankt Act Now!"”

"In 2019 was één van onze doelstellingen het behalen van een VCA* certificaat. Een van de vereisten is dat alle medewerkers beschikken over een VCA-diploma.
Via een werknemer kwamen we in contact met Dries van Act Now.
Voor ons was het belangrijk dat de opleidingen in-house konden gegeven worden op verschillende tijdstippen. Zo konden we al bedrijf ook correct onze diensten blijven aanbieden.

Al snel hadden we enkele data vastgelegd, en met resultaat. Al onze medewerkers behaalden hun VCA-diploma. Kortom, Act Now is een partner voor kwalitatieve opleidingen op maat. Een vlotte communicatie en opvolging zijn daarbij zeker een meerwaarde.

Bosschaert

Laurent D'Alleine, Bosschaert

“"Snelle reactie"”

"Met al onze opleidingsvragen kunnen we bij Act Now terecht. Er wordt telkens snel gereageerd en een opleidingsvoorstel opgemaakt.
De administratie werd zo veel mogelijk al voor ons ingevuld zodat we daar weinig tijd aan moesten spenderen en zodat eventuele premies aangevraagd konden worden. Ook wanneer Act Now zelf een opleiding niet kan voorzien, helpen ze je op weg om andere mogelijkheden te bekijken."