078/48.75.75
info@actnow-opleidingen.be
https://www.linkedin.com/company/26198082

Opleiding volgen?

Weet u wat te doen bij brand of als iemand onwel wordt? Kennis opdoen heeft alleen maar voordelen. Het kan niet alleen levens redden maar u kan geld besparen indien iemand snel en gericht kan reageren. Daarnaast bent u ook verzekeringstechnisch in orde.

Wij hebben een uitgebreid aanbod opleidingen in ons assortiment. De meest geboekte zijn de wettelijk verplichte opleidingen zoals mobiele arbeidsmiddelen, brand, EHBO en VCA.

Naast deze klassiekers bieden we nog tal van andere opleidingen aan die het welzijn van uw personeel centraal zet zoals: “Het belang van mentale veerkracht op de werkvloer”, “Burn-out: hoe preventief te werk gaan?”, “opleiding didactiek”, “healthy@work”, “ergonomie”,, …

Onze kwalitatieve opleidingen kunnen uitgewerkt worden op maat van de klant. Zo kunnen wij bepaalde topics extra aan bod brengen indien gewenst. Wij hechten een groot belang aan klantbetrokkenheid en klanttevredenheid. Daarnaast zetten we ook volop in op het digitaliseren en kunnen een aantal van onze opleidingen ook online of via e-learning gevolgd worden.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst over ons opleidingsaanbod!

Over ons

Een opleiding volgen wanneer het u past?

Veel mensen kunnen zich moeilijk vrijmaken om een opleiding te volgen.
Daar hebben wij iets op gevonden!
Bij ons kan u de opleiding volledig of deels volgen via E-learning.
Dit wil zeggen dat het theoretisch gedeelte kan doorlopen worden op een zelfgekozen tijdstip en locatie!
Op die manier verliest u geen volledige werkdag.

Dit was de perfecte oplossing voor mij!
Ik kon dit op mijn tempo op zaterdag doorlopen!